info@tstotalservice.se
+46 70-790 96 08

Rätt byggstädning är viktigt

Efter en omfattande renovering eller bygge är det en hel del saker att ta hand om. Viktigt att städa uppifrån och ner vid en byggstädning.

Det ska både städas och forslas bort saker, byggstädning kräver kunskap om vart avfallet ska ta vägen och vilken utrustning som krävs för att utföra jobbet. Vi har personal som är utbildade för att effektivt ta hand om den här typen av städning och saneringar.

Kontakta oss så ser vi vad och hur mycket som behöver städas efter ditt byggprojekt.

Våra tjänster inkluderar bland annat:
1. avlägsnande av murbruk, färger och lim
2. damm avlägsnande från väggar och golv
3. rengöring av plattor, både vägg och golv
4. mycket grundlig rengöring av sanitära utrustning efter konstruktion/byggprojekt

Om du är intresserad av en tjänst och den inte finns på vår lista kan du alltid kontakta oss. Vi kommer att försöka uppnå dina förväntningar, när än det är möjligt. Vi är väl medvetna om att städning efter konstruktion utan korrekt utrustning  inte bara är ineffektivt utan också tar mycket tid och kostar dig mycket arbete. Därför uppmuntrar vi dig att kontakta vårt företag om du vill att din lägenhet ska se utestående ut efter renovering.

Byggstädning Stockholm – varför inte göra det själv?

Främst på grund av att det är komplicerat. Städning efter konstruktion har inget att göra med den dagliga städningen av lägenheten. Vi börjar all rengöring efter konstruktion genom att ta bort elektrisk utrustning och andra verktyg som används för renovering från byggnaden eftersom de bara skulle hindra vår verksamhet. Sedan börjar vi städa. Den består av att ta bort smuts som uppträder bland annat som ett resultat av slipning, fräsning eller skärning.

PRIS
Byggfinstädning (nyproduktion)
Slutstädning med inflyttningsstädning inkl.fönsterputsing 35-37kr./kvm
Extra städning 350kr./timme
Alla prisr är exlusive moms

Byggstädning Stockholm

Service Byggstädning vi tillhandahåller kunder från städer och omgivningar: Stockholm, Djursholm, Huddinge, Solna, Sollentuna, Nacka, Handen, Åkersberga, Täby, Saltsjöboo, Södertelje och andra.