info@tstotalservice.se
+46 70-790 96 08

Fönsterputs Stockholm- alltid på högsta nivå

Vi är ett professionellt rengöringsföretag som bland annat erbjuder fönsterrengöring. Vi kommer att få dem att lysa med renhet. Vi är inte rädda för även den mest komplicerade formen på fönstret eller dess antika ramar. Vi har redan tagit upp många utmaningar som gett mycket bra resultat. Om du vill att dina fönster ska vara lika rena som aldrig tidigare, inbjuder vi dig att samarbeta. Vi värdesätter vår tid och din, så vi ordnar snabbt detaljerna och börjar arbeta.

Fönsterputs – glöm oattraktiva fläckar på fönstren

Fläckar på fönster är besvär för alla som rengjort fönster minst en gång i sitt liv. Om du aldrig vill se dem med dina ögon igen, börja ett långsiktigt samarbete med oss. Vi inser att varje detalj på kontoret måste vara perfekt eftersom kunder kan vara mycket krävande. Ta hand om fönstren och låt oss rengöra dem. Vi kommer att anpassa dig till dina förväntningar och hitta ett bekvämt datum.

Service Fönsterputs vi tillhandahåller kunder från städer och omgivningar: Stockholm, Solna, Sollentuna, Djursholm, Täby, Åkersberga, Nacka, Saltsjöboo, Handen, Huddinge, Södertelje och andra.